Fra Sønderjysk Forsikring til Forsia Forsikring den 30. maj 2024

Den 30. maj 2024 blev Sønderjysk Forsikring til Forsia Forsikring. Dette skete med udgangspunkt i ønsket om at udvikle og forny os som et attraktivt forsikringsselskab for hele Danmark, der også skulle kunne matche fremtidens forsikringsmarked.

Dermed overdrog Sønderjysk Forsikring alle aktiviteter og forpligtelser til et nystiftet driftsselskab ”Forsia Forsikring A/S”. Mens Sønderjysk Forsikring blev omdannet til en forening ”Forsia Foreningen f.m.b.a.”. Forsia Foreningen ejer Forsia Forsikring, og selskabet er således stadig 100% kundeejet.

Hvorfor navnet Forsia Forsikring?

Forsia er et sammentræk af ”Forsikring for alle”, fordi vi ønsker at tilbyde alle danskere en forsikringsløsning, der passer til den enkelte – uanset hvor i landet de bor, og hvor i livet de er – og dermed give mere tryghed i hverdagen.

Vi er stadig de samme

Selv om navnet er nyt, så er forsikringerne, værdierne og medarbejderne er de samme. Som kunde vil du ikke opleve nogen ændringer i hverdagen, for alt andet forbliver det samme. Du vil have de samme forsikringsprodukter, ydelser og forsikringsbetingelser, samt møde de samme engagerede medarbejdere. Du kan fortsat ringe på tlf. 98 98 98 98 og benytte Min side. Helt som du kender det.

Vores omdrejningspunkt er stadig den gode service, den rette forsikringsløsning og den hurtige hjælp, hvis skaden sker – med samme nærværende og personlige kontakt, som du altid er blevet mødt med.

Spørgsmål og svar om overgangen

Navneskiftet er en del af strategien om at være et forsikringsselskab for hele Danmark. Vi har været landsdækkende siden 2020, men vi bliver stadig opfattet som lokale i Sønderjylland.

Vi leverer privatforsikringer til alle i Danmark, med fokus på en særlig god kundebetjening. Dette sikrer vi gennem vores interne leveregel ”hos os er du aldrig alene”, som er den måde vi agerer med hinanden på, og sådan vi ønsker at servicere vores kunder. Derfor er dette også symboliseret i vores nye navn og logo.

Selskabet går 166 år tilbage og er trinvist vækstet og blevet større. Derfor er det heller ikke det første navneskifte i selskabets historie. Man kan sige, at selskabet er vækstet ud af geografien – men ikke ud af værdierne, for de fortsætter i det nye navn.

Det giver ingen ændringer for dig i hverdagen. Alt fortsætter, som det plejer.
Med omdannelsen sker der 2 ting samtidig:

  • Sønderjysk Forsikring overdrager alle aktiviteter og forpligtelser til et nystiftet driftsselskab ”Forsia Forsikring A/S”
  • Sønderjysk Forsikring omdannes til en forening ”Forsia Foreningen f.m.b.a.”

Forsia Foreningen får et kundevalgt repræsentantskab og kommer til at eje Forsia Forsikring. Dermed er selskabet stadig 100% kundeejet.

Jo, det er vi. Kunderne er fortsat repræsenteret i Forsia Foreningen. Forsia Foreningen har ejerskabet af driftsselskabet Forsia Forsikring. Dermed er selskabet stadig 100% kundeejet.

Vi er stadig dit forsikringsselskab.

Dit kundeforhold fortsætter uændret. Navnet, logoet og farverne er nye. Men vi er stadig de samme. ”Hos os er du aldrig alene” er stadig en del af vores kultur, som vi hver dag arbejder for at udleve bedst mulig. Vores omdrejningspunkt er stadig at rådgive dig og hjælpe dig godt videre, når skaden sker.

Bor du uden for det sønderjyske område betyder det, at du ikke skal tvivle på, om vi kan servicere hele Danmark. For det kan vi! Og det vil vi!

Hvis du i dag betaler via Betalingsservice, vil din Betalingsserviceaftale automatisk blive overflyttet til Forsia Forsikring. Du skal ikke selv gøre noget.

Omdannelsen betyder, at Forsia Forsikring A/S får et nyt CVR.nr., og da Finanstilsynets godkendelse efter Lov om Forsikringsvirksomhed §197 medfører, at der ikke sker et debitorskifte, får det ikke betydning for vores samarbejder. Derfor er der ikke behov for nye samarbejdsaftaler/kontrakter. Alle aftaler fortsætter uændret.

Der kommer et nyt CVR.nr. pr. 30. maj 2024, som skal benyttes fremadrettet.

Vi er stolte af vores sønderjyske rødder – og det er præcist derfor, at vi gør så meget for at vedligeholde vores stærke værdier og tage dem med over i det nye navn.

Vi bliver ved med at støtte udvalgte lokale traditioner, som vi gør i dag, f.eks. ringridning i Sønderborg og Aabenraa, og vi fortsætter med at have vores pulje til De Frivillige Brandværn.

Du vil møde de samme medarbejdere, så der er ingen ændringer. Du kan fortsat bruge tlf. 98 98 98 98 – og være sikker på, at du har en engageret medarbejder i røret inden for ganske kort tid.

Skiftet træder i kraft den 30. maj 2024.

Alle forberedelser er allerede i gang, og de fortsætter indtil det officielle navneskifte til Forsia Forsikring den 30. maj 2024 – og sikkert også efter denne dato. For der er mange steder, hvor navnet skal skiftes. Lige fra bygninger, biler, arbejdstøj, reklame, systemer mv. Derfor vil det blive en løbende proces.

Forsia Forsikring

Forsia Forsikring

Navnet Forsia er en sammentrækning af ”Forsikring for alle”.

Selve mærket er en visuel præsentation af 2 individer, der altid tager sig af hinanden og står sammen. Dermed symboliserer det vores kultur ”hos os er du aldrig alene”, som er den måde, vi agerer med hinanden, og sådan vi ønsker at give vores kunder en særlig god kundebetjening.

Navnet og mærket samlet afspejler dermed ”forsikringer for alle” med fokus på en særlig god kundebetjening, hvilket vi netop opnår gennem ”hos os er du aldrig alene”.

Vores historie

Selskabet blev etableret i 1858

Siden da har selskabet skiftet navn og konstruktion flere gange. F.eks. har det haft navnet Sønderjysk Forsikring siden 2002 – og hedder nu Forsia Forsikring fra 2024.

Se udviklingen