Særligt gode fordele til dig

Som kunde i Forsia Forsikring har du en masse gode kundefordele og rabatter til din skadeforebyggelse. Det giver endnu mere tryghed til din hverdag.

* forudsætter at du har en indboforsikring.

Rabatter

Du får bl.a. 15% i rabat, hvis du samler dine forsikringer hos os. Du får adgang til webshop med rabatter ved skadeudbetalinger – og du får en bred vifte af rabatter på skadeforebyggende udstyr. Vælg selv, hvilke rabatter du vil gøre brug af.

Fællesskabspuljen

Få støtte til dit lokale fællesskab

Vi tror på fællesskabet – både det vi har med vores kunder, og det vores kunder har med hinanden. Det er med til at sikre, at hos os er du aldrig alene.

Derfor har vi en fællesskabspulje, der støtter lokale fællesskaber i hele Danmark. Som kunde kan du søge om op til 10.000 kr. til lige netop dit lokale fællesskab.

Ansøg her

Aldrig alene

Forsikringer med fordele

Gratis online lægehjælp, mulighed for sundhedsforsikring, rabat på skadesforebyggende udstyr og meget mere. Når du har dine forsikringer hos Forsia Forsikring, sørger vi for, at du har de bedste muligheder for at undgå skader – og for at få repareret skaden hurtigst muligt, hvis uheldet er ude. For hos os er du aldrig alene.

Få et tilbud