Forsia Forsikring – dit forsikringsselskab

Her kan du få et indblik i Forsia Forsikring. Både som kunde, samarbejdspartner, arbejdsplads og som en del af din hverdag.

Forsikring for alle

Vi er Forsia Forsikring

Hos Forsia Forsikring håndterer vi forsikringer med personlig og nærværende rådgivning, der giver dig tryghed til at leve dit liv, som du ønsker.

Vi vægter den optimale balance mellem hurtig personlig kontakt og fleksible digitale løsninger, så du får den hjælp, du behøver, når du behøver det.

Vi er Forsia Forsikring

Job og karriere

Skal du med på rejsen?

Forsia Forsikring er på en vækstrejse og har høje ambitioner for fremtiden.

Vi søger derfor også løbende nye kolleger, elever og praktikanter.

Job og karriere

Bæredygtighed

Samfundsansvar og bæredygtighed

Forsikringer handler rigtig meget om samfundsansvar. Vi vil gerne bidrage til at passe godt på vores miljø og passe godt på hinanden, og det fællesskab vi deler.

Det starter med omtanke i hverdagen – og udtrykkes bl.a. via vores Fællesskabspulje.

Bæredygtighed og ESG

Vores leveregel 

Hos os er du aldrig alene 

Hver dag gør vi os umage for at give ”lidt ekstra” – både overfor dig som kunde og samarbejdspartner, men også overfor hinanden – fordi vi tror på, at det er i fællesskabet og i samspillet med hinanden, at vi finder de bedste løsninger.

Når du ringer til os, er det altid en af vores engagerede medarbejdere, som svarer telefonen. Du får effektiv skadebehandling, så du kan komme godt videre, og du får rådgivning, hvis du er i tvivl. Hvis du har en akut skade, kan du komme i kontakt med os døgnet rundt.

Med i pakken får du unikke fordele, der er med til at give dig endnu mere tryghed i hverdagen.

Det er alt det, vi mener med, hos os er du aldrig alene.