Forsia Forsikring

Hos Forsia Forsikring håndterer vi forsikringer med personlig og nærværende rådgivning, der giver dig tryghed til at leve dit liv, som du ønsker. Vi vægter den optimale balance mellem hurtig personlig kontakt og fleksible digitale løsninger, så du får den hjælp, du behøver.

I en verden i konstant forandring hjælper vi med, at du har præcis den forsikring, du har brug for – ikke mere, ikke mindre. Vi tilbyder de mest relevante forsikringsløsninger til fornuftige priser, skadeforebyggende rådgivning og effektiv skadehåndtering – formidlet af mennesker til mennesker.

Ingen skal stå alene, når uheldet er ude. Derfor besvares vores telefon af engagerede medarbejdere, og derfor investerer vi i digitale løsninger, der forstærker vores tilgængelighed og reaktionstid, så vi altid er til rådighed.

Vores rejse fra et lille initiativ startet af fem driftige landmænd i 1858 til en landsdækkende organisation er præget af vores løfte om altid at udfordre det etablerede. Det er ånden, der har været drivkraften bag vores vækst og tilpasning igennem mere end 160 år.

Vi er overbeviste om, at de bedste forsikringsløsninger skabes i fællesskabet og gennem samspillet med hinanden. Forsia Forsikring er mere end et forsikringsselskab; vi er din støtte, uanset hvad livet bringer. Hos os får du en forsikringsløsning, der passer til dig og dit liv, fordi vi er forsikring for alle, i hele landet, hele livet.

Se mere om overgangen fra Sønderjysk Forsikring til Forsia Forsikring her.

Forsia Forsikring

Forsia Forsikring er ejet af kunderne

I dag er Forsia Forsikring et aktieselskab med en forening over sig ”Forsia Foreningen”, der 100% ejer Forsia Forsikring. Dermed er selskabet kundeejet, lige som det har været siden selskabet blev etableret i 1858.

Se koncernstruktur og ledelse

Tilbud

Forsikringer er tillid og fællesskab

Vi ser forsikringer som en afgørende faktor for, at du kan leve livet, som du vil. Med en forsikring kan du have tillid til at få hjælp, hvis uheldet er ude. Samt tillid til, at fællesskabet virker, og at vi er der for hinanden. For forsikring kræver, at vi er flere om det. Vi kalder det ”hos os er du aldrig alene”.

Vil du være med?

Vores logo viser, hvem vi er

Mærket er en visuel præsentation af 2 individer, der altid tager sig af hinanden og altid står sammen. Dermed symboliserer det vores leveregel ”hos os er du aldrig alene”. Det er den måde, vi vil agere med hinanden på, og sådan vi lykkes med at give vores kunder en særlig god kundebetjening.

Navnet Forsia Forsikring er en sammentrækning af ”Forsikring for alle”, og kommer fra vores strategi om at levere forsikringer for alle, i hele landet, hele livet.
Samlet symboliserer mærket og navnet dermed forsikringer for alle med fokus på en særlig god kundebetjening, hvilket vi netop opnår gennem vores leveregel om, at hos os er du aldrig alene.

Nyt navn fra 30. maj 2024 Se vores historie siden 1858

Forsikringstjek

Vores kunder skal være ordentligt forsikret

Vores kunder skal være ordentligt forsikret, hverken mere eller mindre. Forsikringerne skal passe til den enkelte – til dig. Derfor laver vi altid et forsikringstjek sammen med dig, hvor vi gennemgår dine eksisterende forsikringer, men også hvor i livet du er. Nogle gange skal der nye forsikringer til, andre gange skal forsikringerne blot justeres. Det hjælper vi dig med.

Få et forsikringstjek