Hvad er farlig sport?

Farlig sport er en tilvalgsdækning til ulykkesforsikringen, der forudsætter, at du også har valgt invaliditetsdækning. Af sportsgrene inden for farlig sport er bl.a. dykning med trykflaske, river rafting og faldskærmsudspring. Farlig sport dækker ikke ved dødsfald og dækker ikke tandskader i forbindelse med boksning, selvforsvar og kampsport.

Dækker ulykkesforsikringen også ved sygdom?

Ulykkesforsikringen dækker kun ved ulykker og behandling af skader som følge af ulykker. Ved en ulykke forstås en pludselig hændelse, der forårsager personskade. I forbindelse med dækning ved sygdom kan du læse mere om vores forskellige sundhedsforsikringer.

Hvad er en invaliditetssum?

Invaliditetssummen er det, som du får udbetalt, hvis du får varig mén efter en ulykke. Invaliditetssummen fastsættes i samråd med dig, når du bestiller din ulykkesforsikring. F.eks. kan du komme ud for en ulykke og få 10% varigt mén. Med en invaliditetssum på 1 mio. kroner, vil det give dig 100.000 kr. udbetalt. Hvis et […]

Hvor og hvornår dækker min ulykkesforsikring?

Ulykkesforsikringen dækker i hele verden (dog maks. 2 år ved rejser og ophold uden for Danmark). Du vælger selv, om din ulykkesforsikring skal dække hele døgnet (heltidsulykkesforsikring) eller kun i fritiden (fritidsulykkesforsikring). Husk desuden at tegne en børneulykkesforsikring til dine børn.

Få et tilbud

Få et tilbud på dine forsikringer

Udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Anvendes på Mobil "Få et Tilbud" pop-up menu

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.