SOS International giver dig sikkerhed på rejsen i udlandet

Vi samarbejder med SOS International på vores rejseforsikring. Det giver dig tryghed både før, under og efter din udlandsrejse. SOS International yder akut assistance overalt i verden, hele døgnet rundt.

Hurtig hjælp, hvis du bliver syg eller kommer til skade på udlandsrejsen

Med en rejseforsikring hos Forsia Forsikring har du adgang til 24 timers service via SOS International, som er klar til at yde akut hjælp til rejsende, der er kommet til skade, eller er blevet syge i udlandet.

Hvis du på rejsen bliver hospitalsindlagt, stiller SOS International de nødvendige betalingsgarantier. I samråd med den lokale læge afgør SOS Internationals læge, hvilken behandling du skal have. Dette sikrer den mest optimale behandling for dig.

Hvis det er nødvendigt med hjemtransport, er det SOS Internationals læge, der finder ud af, hvornår og med hvilken transportform, du kan hjemtransporteres. SOS International har desuden stor erfaring med sygeledsagelse.

Hvis en rejsende dør i udlandet, sørger SOS International for klargøring af kiste eller urne samt for udarbejdelsen af diverse attester m.v. SOS International sørger efterfølgende for hjemtransporten af den afdøde. En del af kriseberedskabet omfatter et nordisk netværk af psykologer med speciale i behandling af kriseramte. Psykologerne tilbyder krisehjælp til tilskadekomne i udlandet.

SOS International assisterer også pårørende til skadelidte bl.a. ved at booke hotel og arrangere transport af de pårørende til skadelidtes opholdssted. SOS International hjælper også med udbetaling af nødkontanter til rejsende, der har været udsat for f.eks. tyveri eller overfald.

Har du brug for akut hjælp på udlandsrejsen?

Hvis du har brug for akut hjælp på udlandsrejsen, kan du kontakte SOS Internationals alarmcentral – døgnet rundt på tlf. +45 38 48 92 92.

Vejhjælp

Vejhjælp i udlandet

Med en kaskoforsikring på din bilforsikring har du adgang til SOS Internationals assistance i udlandet ved færdselsuheld eller driftstop.

Læs mere

Tilbud

Få et tilbud på dine forsikringer

Udfyld formularen så kontakter vi dig.

Hos Forsia Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her.