Særlig rabat til dig, der er fyldt 50 år

Livet ændrer sig, efterhånden som du bliver ældre. Måske er børnene blevet ældre og fløjet fra reden. Måske er økonomien blevet bedre og værdierne i hjemmet større. Måske har du fået mere tid til dig selv og fundet nye interesser.

Alt dette betyder, at dit behov for forsikringer også har ændret sig. Derfor har vi en særlig rabat til dig, der er fyldt 50 år, hvor du får en aldersrabat på din bilforsikringhusforsikring og indboforsikring.

Rabatten bliver automatisk fratrukket din pris for forsikring, hvis vi kender dit CPR-nr. Du får rabatten første gang – efter du er fyldt 50 år – når din police fornyes, hvilket sker 1 gang årligt. (Hvis der er flere i husstanden, reduceres prisen ud fra den ældste i husstanden. Men det forudsætter, at den ældste i husstanden er oprettet i vores systemer, og at I er sat i relation til hinanden).

Tag en snak med os om dine fordele og behov

Når du fylder 50 år, anbefaler vi, at du får tjekket dine forsikringer, så du har den helt rigtige dækning, der passer til dig og dit liv – lige der hvor du er. Du kan altid kontakte os på tlf. 98 98 98 98.

Kend dine forsikringsbehov

Livet ændrer sig, og måske ændrer du dig også. Det gør det svært at sammensætte den helt rigtige forsikringsløsning. Og du skal naturligvis have den løsning, der passer til dig og dit liv.

Se anbefalinger ud fra stadier i livet

Kundefordele

Har du set alle fordelene?

Som kunde hos os får du masser af unikke fordele og rabatter til skadesforebyggende udstyr.

Det sikrer tryghed til din hverdag. For hos os er du aldrig alene.

Se alle fordelene

Tilbud

Få adgang til alle fordelene

Udfyld formularen så kontakter vi dig

Hos Forsia Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her.