Montér en rottespærre og undgå rotter

Rotter er et evigt voksende problem, som udgør en alvorlig sundhedsfare både i byer og på landet. Rotter bevæger sig rundt via kloaksystemer og er derfor de rene bakteriebomber, som kan overføre alvorlige sygdomme til mennesker. Udover smitterisikoen kan rotter forvolde omfattende materielle skader på bygninger, inventar og installationer.

Rottebekæmpelse er vigtig, for rotter formerer sig hurtigt. Hvis du vil undgå rotter, kan du med fordel installere en rottespærre i kloakken. Så kan du holde rotterne ude af boligen og forebygge skader. Vi samarbejder med KloakTek, som er en af Danmarks førende virksomheder inden for bekæmpelse af rotter.

Bestil din rottespærre hos Forsia Forsikring

Er du kunde hos os, kan du bestille en rottespærre igennem KloakTek og få en særligt god rabat.

Hvad koster det? 

  • Montering af rottespærre koster 2.910 kr. inkl. moms (normalpris 3.115 kr. inkl. moms).
  • Årlig serviceaftale koster 635 kr. inkl. moms.

Serviceaftalen består af, at KloakTek sørger for rengøre rottespærren samt teste og udskifte eventuelle defekte dele. Denne service skal du selv betale for. Vi anbefaler, at du tilmelder dig en serviceaftale. 

Du bestiller din rottespærre på Min side.

Bestil rottespærre

Hvad er en rottespærre?

En rottespærre er en effektiv sikring, som kan minimere rotters indtrængen i din bolig. Ved at montere en rottespærre undgår du, at der trænger rotter ind i din bolig.

Rottespærren består af to klapper, som placeres i kloakledningen. Alle rottespærrer er med åben bund, så der ikke opstår hindringer i bundløbet af din brønd. Rottespærren er monteret med et aftageligt, vendbart spjæld, så den kan monteres i både tilløbs- og afløbssiden.

Hvem er KloakTek?

KloakTek har mange års erfaring med bekæmpelse af rotter, som de udfører på en miljøvenlig og effektiv måde for kunder i hele landet. KloakTek er en af Danmarks førende virksomheder inden for rottebekæmpelse. Desuden er de autoriseret kloakmester og medlem af Kloakmestrenes TV inspektion.

Læs mere i KloakTek’s brochure her.

Kundefordele

Har du set alle fordelene?

Som kunde hos os får du masser af unikke fordele og rabatter til skadesforebyggende udstyr.

Det sikrer tryghed til din hverdag. For hos os er du aldrig alene.

Se alle fordelene

Tilbud

Få adgang til alle fordelene

Udfyld formularen så kontakter vi dig

Hos Forsia Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her.

Bolig og bygning

Forebyg skade ved din bolig