Hvad dækker ulykkesforsikring?

Ulykkesforsikringen dækker dig i hverdagen, så du kan føle dig tryg. Du kan sammensætte din ulykkesforsikring med tilvalg, så den passer til dine behov. F.eks. kan du tilvælge strakserstatning, som giver dig en erstatning på 15.000 kr., hvis du f.eks. brækker benet. Læs mere om ulykkesforsikring.

Hvor kan jeg se, hvordan jeg er dækket?

Som kunde hos os kan du altid finde et overblik over dine forsikringer og dækninger på Min side. Sådan gør du: Log på Min side. Gå ind på ’Forsikringer’ i venstre side. Klik på den forsikring, som du vil læse om. Herefter kommer du ind på forsikringssiden, hvor du kan se dine dækninger. Der er […]

Hvad er farlig sport?

Farlig sport er en tilvalgsdækning til ulykkesforsikringen, der forudsætter, at du også har valgt invaliditetsdækning. Af sportsgrene inden for farlig sport er bl.a. dykning med trykflaske, river rafting og faldskærmsudspring. Farlig sport dækker ikke ved dødsfald og dækker ikke tandskader i forbindelse med boksning, selvforsvar og kampsport.

Hvad koster en ulykkesforsikring?

Prisen på en ulykkesforsikring er individuel og afhænger af flere faktorer. Det afhænger bl.a. af din alder, dit erhverv samt valg af dækninger. Du kan f.eks. tilvælge farlig sport dækning. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte os på tlf. 98 98 98 98.

Dækker ulykkesforsikringen også ved sygdom?

Ulykkesforsikringen dækker kun ved ulykker og behandling af skader som følge af ulykker. Ved en ulykke forstås en pludselig hændelse, der forårsager personskade. I forbindelse med dækning ved sygdom kan du læse mere om vores forskellige sundhedsforsikringer.

Hvad er en invaliditetssum?

Invaliditetssummen er det, som du får udbetalt, hvis du får varig mén efter en ulykke. Invaliditetssummen fastsættes i samråd med dig, når du bestiller din ulykkesforsikring. F.eks. kan du komme ud for en ulykke og få 10% varigt mén. Med en invaliditetssum på 1 mio. kroner, vil det give dig 100.000 kr. udbetalt. Hvis et […]

Få et tilbud

Få et tilbud på dine forsikringer

Udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Anvendes på Mobil "Få et Tilbud" pop-up menu

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.