Hvad er NemKonto?

Din NemKonto er din lovpligtige bankkonto. Hvis du har spørgsmål omkring din NemKonto, skal du kontakte dit pengeinstitut. Du kan også læse mere her.

Elektronisk udveksling af oplysninger

Forsia Forsikring udveksler oplysninger med NemKonto-systemet, og derfor skal vi ifølge Persondataloven oplyse følgende:

  • Økonomistyrelsen har som dataansvarlig ansvaret for oprettelsen og driften af NemKonto-systemet, men har konkret overdraget databehandlingsopgaven (driften af edb-systemet m.v.) til virksomheden KMD A/S.
  • Formålet med den elektroniske behandling af dine informationer er alene den forestående udbetaling til din NemKonto af skyldige beløb.
  • I forbindelse med en forestående udbetaling til din NemKonto, indgiver vi en betalingsmeddelelse og dit CPR-nummer/CVR-nummer til NemKonto-systemet. Herefter påfører NemKonto automatisk betalingsmeddelelsen dit registrerede NemKonto-nummer og tilbagesender betalingsmeddelelsen inklusiv kontonummeret til os. Derefter kan vi foretage udbetalingen af de skyldige beløb til din NemKonto.
  • Du kan altid ved henvendelse til NemKonto Support få oplyst, hvilke oplysninger NemKonto-registeret har om dig, ligesom du også altid kan få hjælp til at rette eller slette eventuelt forkerte oplysninger. Du kan også selv se og rette dine oplysninger på nemkonto.dk eller kontakte NemKonto.

Få et tilbud

Få et tilbud på dine forsikringer

Udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Anvendes på Mobil "Få et Tilbud" pop-up menu

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.