Er du under 18 år og startet i dit første fuldtidsjob eller elevuddannelse? Eller måske er du flyttet hjemmefra, startet på en uddannelse eller skal ud at rejse i dit sabbatår?

Uanset hvad, så har du brug for en god forsikringsløsning i tilfælde af, at du kommer til skade. Det er vigtigt, at du kontakter os, hvis en af overstående scenarier bliver aktuelt for dig. Så kan du blive godt klædt på til ungdomslivet og sikre dig selv en økonomisk tryghed.

Hvis dine forsikringer ikke er tilpasset i forbindelse med en livsændring, risikerer du, at du er enten over- eller underforsikret, når du pludselig en dag har brug for din forsikring.

Ulykkesforsikring

En ulykkesforsikring giver økonomisk tryghed i hverdagen, for den kan sikre dig erstatning, hvis du kommer til skade i forbindelse med en dækningsberettiget ulykke.

Hvis du er under 18 år, vil du fortsat være omfattet af din børneulykkesforsikring, men hvis du f.eks. er startet i et fuldtidsjob eller har fået en elevplads, er det vigtigt, at du kontakter os. For så skal din forsikring omtegnes til en voksenulykkesforsikring. Din ulykkesforsikring skal bl.a. passe til den jobtype og det erhverv, som du arbejder inden for.

Er forsikringen ikke blevet justeret siden du f.eks. gik i folkeskole, kan du risikere, at invaliditetssummen bliver nedsat ved en arbejds- eller fritidsulykke, som giver dig varige mén. Vi hjælper gerne med at sammensætte forsikringen, så den passer til lige netop der, hvor du er i livet. Ulykkesforsikringen kan tilpasses med dækninger efter dine behov, så du er dækket, mens du er på arbejde eller studerer – du kan f.eks. tilvælge strakserstatning.

Læs mere om ulykkesforsikring

Rejseforsikring

Med en rejseforsikring er du sikret ekstra tryghed på din udlandsrejse. Rejseforsikringen kan dække udgifter forbundet med sygdom eller skade, hvis du er uheldig på din rejse. Det kan f.eks. være hjemtransport, erstatningsferie, ødelagte feriedage, skade på feriebolig eller evakueringsdækning.

Hvis du holder sabbatår og f.eks. skal ud at rejse i en længere periode eller på udveksling i udlandet i dit uddannelsesforløb, er det en god idé at have en rejseforsikring med i bagagen. Hvis du er godt forsikret, dækker din rejseforsikring f.eks., hvis du bliver syg eller kommer til skade på din rejse.

Som udgangspunkt dækker vi op til 30 dages rejse, men det kan udvides til 60 dage. Vær opmærksom på, at rejsen ikke må være arbejdsrelateret, da det kræver en særskilt rejseforsikring.

Læs mere om rejseforsikring

Indboforsikring

Med en indboforsikring er dit indbo dækket i tilfælde af skader. Dit personlige erstatningsansvar er også dækket i tilfælde af, at du kommer til at ødelægge andres ting.

Skal du flytte hjemmefra for første gang, så dækker dine forældres indboforsikring, indtil du er fyldt 21 år, medmindre du bor sammen med andre (f.eks. en roommate eller kæreste). Hvis du bor med andre, før du er fyldt 21 år, skal der en særskilt indboforsikring til.

Du vælger selv indbosum til din indboforsikring. Indbosummen er den vurderede værdi af alt dit indbo. Det gælder f.eks. dit tøj, møbler, elektronik, cykel osv. Det er vigtigt, at du har en dækkende indbosum, for hvis du er underforsikret, kan det i sidste ende have stor betydning for en eventuel erstatning ved en skade.

Læs mere om indboforsikring

Tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen så kontakter vi dig

Hos Forsia Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her.