Prisregulering

Den høje inflation, som påvirker hele landet, har også stor betydning for Forsia Forsikring. Vi har gennem længere tid arbejdet på at holde vores priser i ro, bl.a. gennem effektivisering og automatisering af arbejdsgange og processer. Men den stigende inflation har gjort priserne på materialer og håndværkere/ reparatører så høje, at vi ser os nødsaget til at regulere priserne på udvalgte forsikringer.

Som kunde har du modtaget et varslingsbrev, som fortæller, hvilke af dine forsikringer, der bliver reguleret pga. inflationen. Prisregulering pga. inflationen er gældende fra den dato, hvor dine forsikringsaftaler skal fornyes (også kaldet “ved hovedforfald”).

Nedenfor har vi samlet spørgsmål og svar ifm. prisreguleringen. Hvis du har andre spørgsmål, eller vil du gerne have dine forsikringer gennemgået, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 98 98 98 – eller mail info@forsia.dk

Værd at vide om prisregulering 2023

Hele Danmark er ramt af høj inflation, der nu har varet længe. Den høje inflation betyder stigende priser – også for Forsia Forsikring. Det betyder, at udgifter til erstatninger stiger hele vejen rundt. Særligt oplever vi stigende priser på materialer og lønninger til håndværkere/reparatører, hvilket gør, at vi har øgede udgifter til skadesbehandling.

Vi prisregulerer kun der, hvor det er nødvendigt. Som kunde har du modtaget et varslingsbrev. Her fremgår det:

 • hvilke af dine forsikringsprodukter, der prisreguleres pga. inflationen
 • hvor meget dine forsikringsprodukter prisreguleres pga. inflationen
 • hvornår dine forsikringsprodukter prisreguleres (ved fornyelse/hovedforfald)

I dit varslingsbrev kan du se hvilke af dine forsikringsprodukter, der prisreguleres. Den nye pris gælder fra datoen, hvor din forsikringsaftale fornyes (ved hovedforfald).

 • På vores nye Min side kan du se dine nye forsikringspriser, ca. 30-45 dage før din forsikringsaftale fornyes (ved hovedforfald).
 • Du kan selv udregne din nye pris ved at bruge de informationer, der findes i varslingsbrevet.
  • Nuværende pris
   + inflationsstigningen, f.eks. 5,5%
   + den alm. årlige indeksregulering, 2.2%.

Priseksempel på Indboforsikring

Nuværende pris
eksl. lovpligtige afgifter*
2.911,68 kr.
Prisregulering pga. inflationen på 5,5% 160,14 kr.
Pris inkl. prisregulering pga. inflationen på 5,5% 3.071,82 kr.
Alm. årlig indeksregulering på 2,2% 67,58 kr.
Ny pris ved aftalefornyelse/hovedforfald
eksl. lovpligtige afgifter*
3.139,40 kr

*Lovpligtige afgifter reguleres ikke.

Min side figurerer den seneste ændring og derved nyeste version af din police. Du vil altid kunne se din seneste opdaterede police via Min side.

Nej, du vil ikke modtage nye policer eller betingelser/vilkår, da din forsikring fortsat har de samme gode dækninger, blot til en justeret pris. Du kan altid se dine policer og betingelser/vilkår på Min side.

Din selvrisiko bliver ikke påvirket af prisreguleringen pga. inflationen. Selvrisici vil udelukkende blive påvirket af den almindelige årlige indeksregulering.

Vi har gjort alt, hvad vi kan for at holde priserne i ro, og har kun foretaget prisregulering, hvor det er nødvendigt.

Hvis du ikke ønsker at beholde dine forsikringer hos Forsia Forsikring, skal vi have din opsigelse, inden prisreguleringen træder i kraft, hvilket er ved aftalefornyelse/ved hovedforfald. Kontakt os på tlf. 98 98 98 98.

Vi har forsøgt at afværge inflationen og holde vores priser i ro, bl.a. gennem effektivisering og automatisering af arbejdsgange og processer. Dermed har vi set tiden an i en længere periode og ventet med prisreguleringen. Da inflationen nu viser sig at være vedvarende, er vi nødsaget til at agere, for også fremadrettet at sikre en sund forretning.

Din pris vil kun ændre sig, hvis der tilføjes/fjernes dækninger, eller hvis andet er aftalt med dig. Ændringen er ikke påvirket af varslingen.

Hvis du i dag er tilmeldt Betalingsservice, fortsætter det uændret.

Vi har samlet informationer om betalingsmuligheder, gebyrer og afgifter til Staten her.

Kundefordele

Kender du alle dine kundefordele?

Vidste du f.eks., at:

 • Du har gratis Cybersikring, hvis du har en indboforsikring hos os. Så er der hjælp at hente ved online identitetstyveri og cyperkriminalitet.
 • Du har frit reparatørvalg i Danmark.
 • Du har adgang til gratis online lægehjælp, hvis du har indboforsikring hos os.

Du kan læse om alle dine fordelene på Min side.

Se alle kundefordele