Det skal være nemt for dig at være kunde hos Forsia Forsikring. Her på siden kan du få et overblik over vores anbefalinger, så du kan komme godt fra start som ny kunde hos os.

 

Fem generelle ting som du skal have styr på

Læs mere

Få mere ud af din bilforsikring

  • Download Vejhjælpsappen, hvis du har tilvalgt autohjælp. Så er du sikret hurtig vejhjælp døgnet rundt via Dansk Autohjælp i Danmark.

  • Medbring tlf. nr. (+45 70 10 50 52) på SOS International ved udlandskørsel eller tilkald vejhjælp i udlandet via Rødt kort appen.

  • Glasskader kan repareres hos f.eks. Dansk Bilglas eller Carglass. (Reparation af stenslag i forruden er gratis, hvis du har valgt kaskodækning). 

  • Frit værkstedsvalg i Danmark (Dog skal Tesla-biler altid benytte autoriserede Tesla-skadecentre). 
  • Få fordelagtig rabat, hvis du f.eks. køber din ladeboks igennem AURA – eller din GPS-tracker hos Meta Trak. 

Hent vejhjælpsappen

Få mere ud af din Indboforsikring

Hent Hejdoktor-appen

Kundefordele

Et kundeunivers af unikke fordele

Som kunde hos os får du masser af unikke fordele og rabatter til skadesforebyggende udstyr.

Det sikrer tryghed til din hverdag. For hos os er du aldrig alene.

Se alle fordelene

Få støtte til dit lokale fællesskab

Vi tror på fællesskabet – både det vi har med vores kunder, og det vores kunder har med hinanden. Det er med til at sikre, at hos os er du aldrig alene.

Derfor har vi en fællesskabspulje, der støtter lokale fællesskaber i hele Danmark. Som kunde kan du søge om op til 10.000 kr. til lige netop dit lokale fællesskab.

Ansøg her

Få et overblik over dine forsikringer

Som kunde har du altid adgang til selvbetjeningen Min side. Her finder du overblik over dine forsikringer, og hvad de dækker.  Her kan du også hurtigt anmelde skader og give andre fuldmagt til at handle på dine vegne.

Gå til Min side