Sikker online shopping

Black Week, Black Friday, Cyber Monday, januarudsalg osv….

Det er alt sammen tidspunkter på året, hvor der kommer ekstra fart på onlinehandlen. Fordi det er nemt, og det er hurtigt at handle online. Men det betyder desværre også, at de kriminelle udnytter jagten på de gode tilbud og sidder klar til at få fingrene i dine personlige oplysninger.

Hvis et tilbud lyder for godt til at være sandt, så er det for det meste for godt til at være sandt. Tænk dig om en ekstra gang, før du klikker eller handler. Du kan blive snydt for dine varer eller penge og risikere, at dine oplysninger bliver misbrugt til videresalg.

Undgå online kriminalitet

Vær opmærksom på falske webshops

  • Se efter, om webshoppen har en hængelås eller “https” i adresselinjen.
  • Tjek “Om os”-siden, og om beskrivelsen lyder troværdig. Svindlere har sjældent gjort sig umage med at beskrive butikkens service.
  • Vær skeptisk, hvis varerne er markant billigere end på andre webshops.
  • Kig efter sprogfejl og priser med skæve beløb.
  • Se, om webadressen er korrekt.
  • Tjek webshoppens anmeldelser på Trustpilot.

Vær kritisk over for dine indbakker

  • Phishing-mails og sms’er, kan se rigtige ud, men ofte lokker de med fupkonkurrencer mv. for at logge personlige oplysninger ud af dig.
  • Er du det mindste i tvivl, så gå i stedet direkte ind på den pågældende butiks website via din webbrowser og find tilbuddet der.

Hold løbende øje med din bankkonto og vær opmærksom på, om der er nogle transaktioner, som du ikke genkender. Det kan være et tegn på, at du har været udsat for ID-tyveri.

Få flere gode råd til at handle online hos Sikker Digital.

Cybersikring

Cybersikring er en ekstra tryghed til din digitale hverdag. Har du din indboforsikring hos os får du gratis cybersikring til din husstand. Den består af Online identitetssikring, Web Clean-up og Cyberalarm – en samlet pakke af services, som hjælper dig til at minimere risikoen for online kriminalitet.

Læs mere om Cybersikring

En indboforsikring der passer til dig

Hos os kan du tegne en indboforsikring med gode fordele – f.eks. gratis cybersikring, online lægehjælp og psykologisk krisehjælp. Det er vigtigt, at din indboforsikring passer til dig og dine behov – du kan sammensætte den med ekstra dækninger til f.eks. elektronik, cykel m.v.

På den måde får du præcis den indboforsikring, der passer til dig og din familie.

Indboforsikring

Hvad synes du om artiklen?

Dig og din familie

Andre artikler om dig og din familie

Nyhedsbrev

Få årstidens tips til at forebygge skader

Få årstidens tips og rådgivning til at passe på dine ting, dig selv og dem du holder af. Ingen reklame, bare gode råd som er lige til at gå til, når du har brug for det.

Få et tilbud

Få et tilbud på dine forsikringer

Udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Anvendes på Mobil "Få et Tilbud" pop-up menu

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.