Vil du sikre din pensionsopsparing?

Det kan være svært at finde frem til den rigtige pensionsopsparing. Det er vigtigt, at du vælger et risikoniveau, der passer til din risikovillighed og livssituation. Denne kan ændre sig, hvis du stifter familie, køber hus mv., og samtidig er det som tommelfingerregel en god ide at sænke risikoniveauet, efterhånden som du nærmer dig pensionsalderen.

Samarbejde med AP Pension

Vi har et samarbejde med AP Pension, der netop er et af markedets stærkeste forsikringsselskaber på livs- og pensionsområdet.

Som det eneste pensionsselskab i Danmark er AP Pension ejet af kunderne, ligesom Forsia Forsikring er. AP Pension har markeret sig stærkt på pensionsmarkedet ved at have lave omkostninger, høje renter på pensionsopsparingen og ingen store risikofyldte investeringer.

De skiller sig særligt ud ved:

  • At alle værdier ubeskåret tilhører kunderne. Der er ingen aktionærer, som skal have deres del af kagen.
  • At AP Pension har stor erfaring inden for firmapension. Private kan dog også med fordel placere deres pension i AP Pension – bl.a. gennem Forsia Forsikring.

Eksempler på gruppeordninger

Vi formidler også AP Pensions gruppeordninger. Nedenfor kan du se et udpluk af produkterne og få et indtryk af, hvor konkurrencedygtige disse er. Dækning og præmie gælder for 2024 og reguleres hvert år den 1. januar. Præmien opkræver for et år ad gangen.

Gruppeordningen udløber, når den forsikrede fylder 65 år.

Produkt Dækningsområde Beløb Årlig præmie (2024 priser)
Gruppelivsforsikring Sum ved død Kr. 1.447.300 Kr. 4.044
Kritisk sygdom Sum v/kritisk sygdom 203.000 Kr. 2.280

Gennem Forsia Forsikring kan du få alle fordelene hos AP Pension

Som formidler af AP Pensions livs- og pensionsprodukter kan vi tilbyde dig alle fordelene. AP Pension kan rådgive dig omkring dine behov og muligheder i forhold til din pensionsforsikring, mens Forsia Forsikring kan rådgive dig om alle dine skadeforsikringer.

Tilbud

Vil du vide mere?

Udfyld formularen så kontakter vi dig.

Hos Forsia Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her.