Sponsorater og støtte der styrker fællesskabet

Hos os er du aldrig alene – derfor bakker vi op om initiativer og tiltag, der er med til at styrke og udvikle fællesskabet.

Det kan være elitesporten, hvor vi har noget at være sammen om. Det kan være det lokale sportshold, teater m.v., hvor initiativerne, foreningsånden og ildsjælene trives. Men det er også det frivillige brandværn, der rykker ud i lokalsamfundene for at hjælpe os, når vi er i nød – samt Julemærkehjemmene, Knæk Cancer og Team Bodenhoff, der cykler for kræftramte børn.

Vi kan desværre ikke støtte det hele, så derfor har vi valgt et udpluk med fokus på fællesskabet, som er til gavn for bredden og for de mange. Mens større aftaler primært laves i ”noget-for-noget-aftaler”, der også er til gavn for Forsia Forsikring.

Fællesskabspulje til vores kunder

I fællesskabspuljen støtter vi vores kunders fællesskaber. Det er en del af “hos os er du aldrig alene”. Alle kunder kan ansøge om op til 10.000 kr. til deres eget lokale fællesskab.

Vil du have del i billetter til sport og kultur?

De billetter, som vi får via vores sponsorater, bliver ofte udloddet i konkurrencer til vores kunder. Du kan følge med ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev eller ved at følge os på Facebook.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores sponsorater, er du velkommen til at kontakte os på sponsor@forsia.dk

Fællesskabspuljen

Alle kunder kan få støtte til deres lokale fællesskab. Det kan f.eks. være til sport, spejder, kunst, kultur, gadefest eller andre klubber og foreninger. Se et udpluk af tidligere modtagere her.
Ansøg om støtte

Sport er sundt og giver et stærkt fællesskab

Vi støtter en blanding af elitesport, f.eks.:
  • SønderjyskE Ishockey
  • SønderjyskE Håndbold
  • SønderjyskE Fodbold
  • Ribe-Esbjerg HH
  • GOG Håndbold
  • Ikast Håndbold
  • TMS Ringsted Håndbold
  • Odense Håndbold Akademi
  • HIC Basketball

Kultur

Kultur får os til at grine, græde og se livet fra nye vinkler. Vi har bl.a. valgt at støtte: Sønderborg Sommerrevy, Sønderborg Ringridning, Aabenraa Ringridning og Kultur i Syd. 

De Frivillige Brandværn

Det har været en tradition i mange år, at vi støtter De Frivillige Brandværn i deres arbejde med at hjælpe alle i lokalsamfundet. Vores bidrag går til at øge deres sikkerhed og effektive indsats. Der åbnes op for ansøgninger hvert år i perioden 1. april – 30. juni.
Se betingelser og ansøg her