Bliv vores næste praktikant og få erfaring til CV’et

Læser du en finansbachelor med speciale i forsikring? Og ønsker du at komme i praktik, hvor du får masser af praktisk erfaring til CV’et? Som finansbachelor praktikant i Forsia Forsikring bliver du en del af et stærkt og sundt fællesskab, hvor vi løfter i flok med et fælles værdigrundlag. Hos os får du en spændende og varieret hverdag med masser af ansvar, og du kan se frem til at blive personligt og fagligt udfordret.

Hvordan ser et finansbachelor praktikforløb ud i Forsia Forsikring?

Som praktikant i Forsia Forsikring kan du glæde dig til at prøve kræfter af inden for forsikringsfaget. Du kommer til at arbejde med rigtige opgaver, rådgive kunder og sælge skræddersyede forsikringer, som matcher kundernes behov og ønsker. Desuden får du kompetencer til at kommunikere med kunderne og yde en professionel service over for dem. Samtidig kan du få masser af inspiration og vejledning til dit bachelorprojekt.

Fra dag 1 får du en kontaktperson tilkoblet, så du løbende kan få sparring.

Her bliver du lyttet til og får ansvar

”Der er et solidt fællesskab i huset og en sund kultur, hvor du bliver værdsat. Som finanspraktikant får du et grundigt kendskab til alle arbejdsområderne samtidig med, at du hurtigt bliver kastet ud i opgaverne og får ansvar på lige fod med dine kolleger.”
Søren, Finansbachelor praktikant august 2019

Søren blev færdiguddannet finansbachelor i 2021 og er efterfølgende fastansat som kunderådgiver.

 

Er du nysgerrig?

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere!

Vi er altid klar på at besvare dine spørgsmål. Ring eller skriv til os:

Tlf. 98 98 98 98

info@forsia.dk