Konkurrencebetingelser – til konkurrencer på Facebook

Konkurrencebetingelserne er gældende, hvis der ikke er angivet noget specifikt i det konkrete konkurrenceopslag. Derfor er det vigtigt, at du læser både konkurrenceopslag samt konkurrencebetingelserne, da de indeholder vigtige oplysninger.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du følgende konkurrencebetingelser:

1. Om konkurrencen

Konkurrencen er arrangeret af Forsia Forsikring A/S, CVR 44863405, Jens Terp-Nielsens Vej 13, 6200 Aabenraa.

Konkurrencen foregår i den angivne periode, og vinderen findes ved tilfældig lodtrækning på det angivne tidspunkt. Vinderen får direkte besked i Facebookopslaget som svar til kommentar. Hører vi ikke fra vinderen senest 3 dage herefter, trækker vi en ny vinder.

I konkurrencen udloddes det angivne antal præmier til en specifik anført værdi. Der gælder ingen reklamationsret efter købeloven på en vundet præmie. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre services.

Konkurrencens formål er at markedsføre Forsia Forsikring samtidig med, at den skal være underholdende. Det er gratis at deltage i konkurrencen.

Konkurrencen er ikke arrangeret i samarbejde med andre, medmindre andet er angivet.

2. Hvem kan deltage i konkurrencen?

I de fleste tilfælde er det kun personer over 18 år og bosiddende Danmark, som kan deltage i konkurrencen, medmindre andet er angivet. Forsia Forsikring forbeholder sig retten til at tjekke alderen på vinderen og frasortere deltagere under 18 år.

Ansatte i Forsia Forsikring A/S samt medlemmer af deres husstand må ikke deltage i konkurrencen. Hvis en deltager ikke overholder betingelser for deltagelse, vil han/hun miste retten til at vinde konkurrencen.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du, at Forsia Forsikring må kontakte dig angående udlevering af præmie, hvis du vinder.

3. Hvordan deltager du i konkurrencen?

For at deltage i konkurrencen skal du gøre som angivet i konkurrenceopslaget. Deltagelse kan kun ske digitalt, og det er kun tilladt at deltage en gang.

Alle deltagere som har tilmeldt sig efter tilmeldingsfristen, er ugyldige og udelukkes fra konkurrencen. Det er deltagerens ansvar, at tilmeldingen sker korrekt og i tide. Forsia Forsikring er ikke ansvarlig for problemer med tilmelding.

4. Udvælgelse af en vinder

Vinderen bliver trukket ved tilfældig lodtrækning blandt alle deltagere. Vinderen kontaktes via konkurrenceopslaget i kommentarsporet. Vinderen skal efterfølgende oplyse kontaktinformationer pr. mail til konkurrence@forsia.dk, hvorefter vedkommende bliver kontaktet angående de praktiske detaljer for at få præmien udleveret.

Vender vinderen ikke retur inden 3 dage efter, at vinderen er blevet kontaktet af Forsia Forsikring, forbeholder Forsia Forsikring sig retten til at trække en ny vinder.

Forsia Forsikring forbeholder sig ret til at offentliggøre navn på vinderen af en konkurrence i konkurrenceopslaget.

5. Privatlivspolitik

Ved deltagelse i konkurrence behandles dine oplyste persondata. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Book et onlinemøde eller bliv ringet op

Book et onlinemøde, når det passer dig bedst. På onlinemødet får du gennemgået dine forsikringsmuligheder ansigt til ansigt med en af vores dygtige rådgivere.

Du kan også vælge at blive ringet op på et selvvalgt tidspunkt – eller med det samme – så kontakter en af vores dygtige rådgivere dig.

For du skal have en skræddersyet forsikringsløsning efter dine behov.

Book onlinemøde Bestil et opkald